Social Icons

Pages

sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Elävien Jumala!



”Mutta mitä siihen tulee, että kuolleet nousevat ylös, ettekö ole lukeneet Mooseksen kirjasta, kertomuksessa orjantappurapensaasta, kuinka Jumala puhui hänelle sanoen: 'Minä olen Aabrahamin Jumala ja Iisakin Jumala ja Jaakobin Jumala'? Ei hän ole kuolleitten Jumala, vaan elävien. Suuresti te eksytte.” (Mark.12).

Me emme halua olla eksyksissä emmekä saattaa muita eksytykseen! Mutta olemmeko tietoisia siitä, miten lähimmäisemme, kohtaamamme ihmiset, tulkitsevat jo pelkän olemuksemme välittämän sanoman? Millaisen kuvan Jumalan kansalaisina me annamme Herrastamme ja Isästämme? Jumalan maailmassa ei ole nukkuvien puoluetta, saati sitten saattohoito-osastoa!

Olemme jo kirjoittaneet siitä, ettei käytännöllisesti katsoen ole olemassa Jumalan näköisiä saarnaajia, eikä siten myöskään jonkun suuren julistajan ja opettajan näköistä Jumalaa. Jumala on ja pysyy Sanansa Jumalana, eikä missään ajassa muuta todellista olemustansa eikä Sanaansa! Hän tosin loi ihmisen omaksi kuvaksensa, mutta tämä puoli hengellisestä elämästä on ymmärrettävä oikealla ja alkuperäisellä tavalla. Langennut ihminen voi kaikessa toimia hyvinkin hengelliseltä näyttävällä tavalla saavuttaakseen oman mielensä luomia päämääriä. Sekä Kain että Aabel toimivat hyvinkin hurskaasti, mutta toisesta tuli ensimmäinen murhaaja!

Mihin voimme siis vielä luottaa tässä ajassa, jossa tietoomme saatetaan entistä enemmän hengellisiä väärinkäytöksiä? Miljoona sinne, toinen tänne, eikä kukaan kannattaja näytä loukkaantuvan ja kääntävän selkäänsä! Mutta kaiken takana oleva murhanhenki tietää tarkalleen miten toimia, suorittaakseen suurten kansanjoukkojen tuhoon johtavia tekoja. Ketään ei tarvitse kirjaimellisesti tappaa, kunhan vain huolehditaan siitä, että tämä sulkee sydämensä siltä jumalalliselta vaikutukselta, jonka ns. uskovaisten kautta tulisi johtaa ihmiset Iankaikkiseen Elämään johtavalle tielle!

Miten on mahdollista, että ns. seurakunta pitää ns. maailman ihmisiä niin typerinä, etteivät nämä missään vaiheessa herää huomaamaan, että itse uskovaiset sotkevat keskenään kaidan tien ja lavean tien, ahtaan portin ja leveän portin?

”Sentähden, kaikki, mitä te tahdotte ihmisten teille tekevän, tehkää myös te samoin heille; sillä tämä on laki ja profeetat. Menkää ahtaasta portista sisälle. Sillä se portti on avara ja tie lavea, joka vie kadotukseen, ja monta on, jotka siitä sisälle menevät; mutta se portti on ahdas ja tie kaita, joka vie elämään, ja harvat ovat ne, jotka sen löytävät. Kavahtakaa vääriä profeettoja, jotka tulevat teidän luoksenne lammasten vaatteissa, mutta sisältä ovat raatelevaisia susia. Heidän hedelmistään te tunnette heidät.” (Matt.7).

Haluaisimmeko todella ihmisten tekevän meille saman, kuin mitä me teemme heille hengellisesti melkein kuolleena, mutta kuitenkin hyvin uskonnollisena?

”Sillä sinä sanot: Minä olen rikas, minä olen rikastunut enkä mitään tarvitse; etkä tiedä, että juuri sinä olet viheliäinen ja kurja ja köyhä ja sokea ja alaston. Minä neuvon sinua ostamaan minulta kultaa, tulessa puhdistettua, että rikastuisit, ja valkeat vaatteet, että niihin pukeutuisit eikä alastomuutesi häpeä näkyisi, ja silmävoidetta voidellaksesi silmäsi, että näkisit.” (Ilm.3).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Sample text

Sample Text

Sample Text