Social Icons

Pages

keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Paras Operaattori!



”Ja Daavid kiitti Herraa koko seurakunnan läsnäollessa; Daavid sanoi: ’Ole kiitetty, Herra, meidän isämme Israelin Jumala, iankaikkisesta iankaikkiseen. Sinun, Herra, on suuruus ja väkevyys ja loisto ja kunnia ja kirkkaus, sillä sinun on kaikki taivaassa ja maan päällä. Sinun, Herra, on valtakunta, ja sinä olet korotettu kaiken pääksi. Rikkaus ja kunnia tulevat sinulta, sinä hallitset kaikki, ja sinun kädessäsi on voima ja väkevyys. Sinun vallassasi on tehdä mikä tahansa suureksi ja väkeväksi.” (1.Aikak.29).

Meillä ei pitäisi olla mitään valittamista, sillä sellaisessa määrin on Herramme antanut tuntea Itsensä! Hänen on todellakin kaikki niin taivaassa kuin maan päällä! Hän hallitsee loppuun asti, vaikka mitä erilaisimmat ”Ahmed Ahneet” ovat istuutuneet erilaisille arvovaltaisille, hengellisille istuimille, haluten hallita sinisilmäisiä ”palvojia”. Eikö nyt olekin korkein aika aivan uudella tavalla toteuttaa lainauksessamme mainittu asia?:

”Sinun, Herra, on valtakunta, ja sinä olet korotettu kaiken pääksi.”

”Sillä minun ovat kaikki metsän eläimet ja tuhansien vuorten karjat. Minä tunnen kaikki vuorten linnut, ja kaikki, mikä kedolla liikkuu, on minun edessäni. Jos minä isoaisin, en minä sitä sinulle sanoisi; sillä minun on maanpiiri ja kaikki, mitä siinä on. Minäkö söisin härkien lihaa tai joisin kauristen verta? Uhraa Jumalalle kiitos ja täytä lupauksesi Korkeimmalle. Ja avuksesi huuda minua hädän päivänä, niin minä tahdon auttaa sinua, ja sinun pitää kunnioittaman minua.” (Jes.50).

Mihin meidän on tarkoitus turvautua hädän päivänä? Miksi sisimmässä on sellainen tunne, ettei tuo päivä ole kaukana kenestäkään meistä? Psalmi 50:15 on yleismaailmallisesti hyväksytty raamatulliseksi hätänumeroksi, mutta vain sen ulkoa muistaminen ei todellisuudessa auta mitään, jos ei ole hallussa yhteyden muodostavaa linjaa ja tarpeeksi tehokasta puhelinta! Ihmiselle täytyy olla ainakin jossakin määrin selvää keneen tuo yhteys tulee muodostaa ja millainen tämä Avunlähde on! Mitä suurin merkitys on sanoilla:

”…ja sinun pitää kunnioittaman minua.”

Olisiko siis todellakin niin, että on kysymys paljon enemmästä kuin vain hädän päivän tilanteesta? Minä ainakaan en uskalla panna luottamustani johonkin tulevaan, ohi kiitävään hetkeen, vaan uskon ”puhelinlinjaan”, joka on avoinna joka hetki, puhelimeni silti kuumenematta liikaa! Siksi tarjoan tätä ”Operaattoria” jokaiselle kanssaihmiselleni, kutsuen koolle kansankokouksen, joka aivan uudelleen vihkii käyttöönsä ”Herran temppelin” ja kuuluttaa kaikkeen maailmaan vielä kerran:

”Ole kiitetty, Herra, meidän isämme Israelin Jumala, iankaikkisesta iankaikkiseen. Sinun, Herra, on suuruus ja väkevyys ja loisto ja kunnia ja kirkkaus, sillä sinun on kaikki taivaassa ja maan päällä. Sinun, Herra, on valtakunta, ja sinä olet korotettu kaiken pääksi. Rikkaus ja kunnia tulevat sinulta, sinä hallitset kaikki, ja sinun kädessäsi on voima ja väkevyys. Sinun vallassasi on tehdä mikä tahansa suureksi ja väkeväksi.”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Sample text

Sample Text

Sample Text