Social Icons

Pages

maanantai 23. tammikuuta 2017

Jumalallisia vitamiineja!



”Älkääkä mukautuko tämän maailmanajan mukaan, vaan muuttukaa mielenne uudistuksen kautta, tutkiaksenne, mikä on Jumalan tahto, mikä hyvää ja otollista ja täydellistä.” (Room.12).

”Mutta hän vastasi ja sanoi: ’Kirjoitettu on: 'Ei ihminen elä ainoastaan leivästä, vaan jokaisesta sanasta, joka Jumalan suusta lähtee.'” (Matt.4).

Mitä vastaa Herramme meille tänään, juuri nyt? Hän ei halua meidän toistelevan sanojansa ajattelematta niiden todellista merkitystä! Miksi nielemme vitamiinipillereitä ja kaikenlaisia luontaistuotteita? - koska tunnemme tarvitsevamme voimavaikutuksia elämäämme! Maallisella alueella kiinnitämme todella paljon huomiota elämässä jaksamiseen ja terveenä pysymiseen, mutta miksi hengellisellä alueella olemme kuin nälkään nääntymäisillämme? Nyt on viimeinen aika käsittää, mitä Herramme todella tarkoittaa sanoillaan!

Meidän jokapäiväinen jaksamisemme ja selviämisemme on siis selvääkin selvemmin kiinni Jumalan Sanan kanssa tekemisissä olemisesta! Tänä aamuna koin aivan erikoislaatuisen heräämisen kuunneltuani kaksi eri Uuden Testamentin kirjaa. Jälleen kerran mieleni aivan alkoi kuohua ajatellessani kuinka paljon Jumalan ajatuksia sisältyy jo muutamaan lauseeseen, saati sitten koko Raamattuun! Ja me kuvittelemme jo tietävämme kaiken, käyttäen niin vähän aikaa Sanaan perehtymiseen! Me emme milloinkaan voi ammentaa Sanaa tyhjäksi! Jokaiselle päivälle riittää enemmän kuin mitä voimme sulatella!

Mitä tänään kirjoittaisin? Joudun suorastaan ymmälleni kaiken Sanan monipuolisuuden ja rikkauden keskellä! Ei ole tarkoituskaan että minä vajavaisuudessani toimisin jonkinlaisena ruokkijana päivästä toiseen, vaan Herra itse on kuin Kotka, joka ruokkii meitä joka päivä nokallaan!

”Sentähden, joka nämä hylkää, ei hylkää ihmistä, vaan Jumalan, joka myös antaa Pyhän Henkensä teihin. Veljellisestä rakkaudesta ei ole tarvis teille kirjoittaa; sillä itse te olette Jumalalta oppineet rakastamaan toisianne; niin te myös teette kaikkia veljiä kohtaan koko Makedoniassa. Mutta me kehoitamme teitä, veljet, siinä varttumaan yhä enemmän…” (1.Tess.4).

Erityisesti mieltäni koskettavat sanat:

”…sillä itse te olette Jumalalta oppineet rakastamaan toisianne…”

Minä en mitenkään voi välittää Sinulle kaikkea tätä, vaan tehtäväni on vain korostaa Herran merkitystä ja vaikutusta kaikessa. Sinun on tarkoitus Herralta oppia kaikki tarvittava!

Kuinka paljon elämästäni puuttuisikaan ilman netistä imuroituja, luettuja raamatunkäännöksiä! Minulla on muutama käytöstä poistettu älypuhelin, joihin olen ladannut lukuisia luettuja Raamattuja. En useinkaan jaksa lukea, mutta monena päivänä kuuntelen useankin tunnin ajan jonkun toisen lukemaa Raamattua. Googlaa siis Sinäkin ja löydä aivan uusi ulottuvuus hengelliseen elämääsi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Sample text

Sample Text

Sample Text