Social Icons

Pages

perjantai 25. elokuuta 2017

Täysi miehuus Kristuksessa! 2


”Ja hän antoi muutamat apostoleiksi, toiset profeetoiksi, toiset evankelistoiksi, toiset paimeniksi ja opettajiksi, tehdäkseen pyhät täysin valmiiksi palveluksen työhön, Kristuksen ruumiin rakentamiseen, kunnes me kaikki pääsemme yhteyteen uskossa ja Jumalan Pojan tuntemisessa, täyteen miehuuteen, Kristuksen täyteyden täyden iän määrään, ettemme enää olisi alaikäisiä, jotka ajelehtivat ja joita viskellään kaikissa opintuulissa ja ihmisten arpapelissä ja eksytyksen kavalissa juonissa; vaan että me, totuutta noudattaen rakkaudessa, kaikin tavoin kasvaisimme häneen, joka on pää, Kristus, josta koko ruumis, yhteen liitettynä ja koossa pysyen jokaisen jänteensä avulla, kasvaa rakentuakseen rakkaudessa sen voiman määrän mukaan, mikä kullakin osalla on.” (Ef.4).

Totuutta noudattaen rakkaudessa!

Kaikin tavoin kasvaisimme Häneen, joka on pää…

Kaikki se mitä olemme kirjoittaneet ja puhuneet menneiden vuosien aikana kristallisoituu nyt muutamassa sanassa! Todellinen kristillinen elämä ei ole mahdollista ilman totuutta, joka perustuu rakkauteen, joka tulisi kirjoittaa suurella kirjaimella!

Sanankohtamme paljastaa meille selvän perustan sille, miksi niin masentavan monet ovat kaikenlasten opintuulten heiteltävissä! Hengellinen kasvaminen on sidottu Hänen tuntemiseensa, joka on kaiken Alku ja Loppu, jossa ja jonka kautta kaikki on luotu olemassaoloon.

Jumalamme maailmassa kaikki on tarkoitettu palvelemaan Hänen asiaansa, Hänen etujansa, jotka eivät suinkaan perustu Hänen oman etunsa valvomiseen, vaan koko planeettamme ympäröivine avaruuksineen on luotu ihmisen parhaaksi, hänen eduksensa! Mutta me emme missään suhteessa ole saaria, rajattuja yksityisalueita, vaan me olemme osa suurta kokonaisuutta, niin hengellisesti kuin maallisestikin!

Ainoa kielto alussa, Paratiisissa, ei sekään perustunut jonkinlaiseen itsekkääseen Jumalan ajatukseen, vaan ihmisen parhaaseen. Ihmiselle täytyi kuitenkin suoda valinnan mahdollisuus suhteessaan Luojaansa, jonka rakkaudellinen sydän valmisti ihmistä varten jotakin sellaista, mikä ei ollut edes tullut hänen mieleensä. Kuinka kauniin maan Herramme valmistikaan meitä varten, mutta mitä me olemme tehneet sille!

Me valitsimme väärän tien aivan ihmiskunnan alussa ja kannamme sen seurauksia vielä nytkin, osana ihmiskuntaa. Ainoa keino erota tästä suuntauksesta ja vääristä ratkaisuista perustuu uudestisyntymään, eikä vain siihen, vaan aivan uuteen elämään ja todelliseen hengelliseen kasvuun! Meille on annettu selvät tavoitteet ja selvääkin selvempi suunta, jotka pätevät nimenomaan tänään, juuri nyt!

”…vaan että me, totuutta noudattaen rakkaudessa, kaikin tavoin kasvaisimme häneen, joka on pää, Kristus, josta koko ruumis, yhteen liitettynä ja koossa pysyen jokaisen jänteensä avulla, kasvaa rakentuakseen rakkaudessa sen voiman määrän mukaan, mikä kullakin osalla on.”

Kaikki tämä on tarkoitettu meitä varten näissä tuntemamme maailman viimeisissä hetkissä!

”Mutta sen minä sanon, veljet: aika on lyhyt; olkoot tästedes nekin, joilla on vaimot, niinkuin ei heillä niitä olisikaan, ja ne, jotka itkevät, niinkuin eivät itkisi, ja ne, jotka iloitsevat, niinkuin eivät iloitsisi, ja ne, jotka ostavat, niinkuin eivät saisi omanansa pitää, ja ne, jotka tätä maailmaa hyödyksensä käyttävät, niinkuin eivät sitä käyttäisi; sillä tämän maailman muoto on katoamassa.” (1.Kor.7).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Sample text

Sample Text

Sample Text