Social Icons

Pages

torstai 20. lokakuuta 2016

Maailman älyniekat?



”Missä ovat viisaat? Missä kirjanoppineet? Missä tämän maailman älyniekat? Eikö Jumala ole tehnyt maailman viisautta hullutukseksi? Sillä kun, Jumalan viisaudesta, maailma ei oppinut viisauden avulla tuntemaan Jumalaa, niin Jumala näki hyväksi saarnauttamansa hullutuksen kautta pelastaa ne, jotka uskovat, koskapa juutalaiset vaativat tunnustekoja ja kreikkalaiset etsivät viisautta, me taas saarnaamme ristiinnaulittua Kristusta, joka on juutalaisille pahennus ja pakanoille hullutus,” (1.Kor.1).

Miksi maailma sellaisella tavalla kieltäytyy uskomasta jumalallisiin asioihin ja Raamattuun? Koska hengelliset asiat sen mielestä eivät ole tarpeellisessa määrin todistettavissa! Olen yhä edelleen sitä mieltä, että suuri osa maailmallisesta viisaudesta perustuu ihmisen omiin näkemyksiin, joista melkoinen osa on olettamuksia. Sopivan tuntuiset asiat hyväksytään todellisuudeksi tiettyjen tekijöiden summana. Tosiasioita ei pidä kieltää, mutta kieltäydyn uskomasta paradigmoihin, eli tarpeellista todisteiden määrää vaille jääviin, ”yleisesti hyväksyttyihin totuuksiin”. Uskon monen olevan kanssani samaa mieltä, etenkin pari päivää sitten katselemani dokumentin johdosta.

En pannut merkille tuliko ohjelma maastamme vaiko saksalaisesta satelliitista. Joka tapauksesta noudettiin tallelokerosta mitä kallisarvoisin muinaisjäänne, joka katsottiin alkuihmisen leuan palaseksi. Se tuotiin korkea-arvoisten ammattilaisten tutkittavaksi ja määriteltäväksi. Se oli arviolta viiden tai kuuden sentin levyinen palanen, josta puuttui muutama hammas. Koska nyt oli kysymys korkean tason ammattilaisista, tiedemiehistä, olivat he tietystikin kykeneviä täydentämään leukaluun palasen lisäämällä siihen ”juuri oikeanlaiset puuttuvat hampaat”! Kyllä tiede on siis aivan ihmeellinen nykyisessä viisaudessaan! En voi muuta kuin ihmetellä ja ihailla!

Eipä tämä vielä mitään! Ihmettelylläni ei ole mitään rajoja, kun hetken kuluttua korkean tason ammattilainen kaikkien tutkijoiden ihasteluksi täydensi leukaluun palasen täydelliseksi, eniten apinaa muistuttavaksi esi-isämme pääksi! Ihmeellistä, todella ihmeellistä! Minulta jäi huomaamatta muut vartalon osat, mutta joka tapauksessa tiedettiin tämän olennon kokokin! Kuka tietää, jonakin päivänä tietoomme saatetaan kokonaiskuva ja puolisokin vaatetuksineen ja toilettitarvikkeineen! Vielä kerran, ihmeellinen on tiede, aivan mykistävä ja vakuuttava!

Tämä dokumentti vakuutti minut entistäkin enemmän Jumalan luomistyöstä ja viisaudesta, joka ihmisen mielestä on hullutusta.

”…etsivät viisautta, me taas saarnaamme ristiinnaulittua Kristusta, joka on juutalaisille pahennus ja pakanoille hullutus,”

Näin on loppuun asti kohdallamme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Sample text

Sample Text

Sample Text