Social Icons

Pages

maanantai 4. heinäkuuta 2016

Olet ainutlaatuinen!




”Mutta en minä rukoile ainoastaan näiden edestä, vaan myös niiden edestä, jotka heidän sanansa kautta uskovat minuun, että he kaikki olisivat yhtä, niinkuin sinä, Isä, olet minussa ja minä sinussa, että hekin meissä olisivat, niin että maailma uskoisi, että sinä olet minut lähettänyt.” (Joh.17).

Vaikka meillä on sama todistus ja sama Sana sisimmässämme, olemme siitä huolimatta jokainen yksilöitä ja ainutlaatuisia. Ajatelkaamme pelkästään dna:tamme. Se on jokaisella erilainen, vaikka meitä on niin monta miljardia tämän maan päällä! Olemme nyt vain aivan erikoislaatuisessa hengellisessä sodassa, jossa vastapuoli haluaa tuhota joukkomme uskottelemalla taistelumme olevan turhaa. Ei oikeastaan vielä koskaan aikaisemmin yksilöitä ole sellaisessa määrin pyritty lannistamaan kuin nykyisen hengen mukaisessa yhteisössä!

Jokainen vähänkin tervemielinen yksilö tiedostaa, tai on ainakin tiedostanut ainutlaatuisuutensa, mutta nyt ihannoidaan tietynlaista samaistumista korkeuksiin kohotettuihin persooniin. Eteemme tuodaan kantamalla mitä suurimpia ihanteita ja tavoitteita, joiden hyväksymisellä ja korostamisella yksilö valheellisesti tulee nujerretuksi ja kunnian ja maineen saa joku toinen.

Jokainen meistä tarvitsee tietyn määrän hyväksyntää ja henkilökohtaista huomiota, mutta nykyinen ilmapiiri pyrkii kadottamaan sen jonkinlaisen sumuverhon taakse. Miksi koko maanpiiri voi niin huonosti? Juuri siksi, että yksilön todellinen merkitys ja vaikutus pyritään kanavoimaan aivan vääriin asioihin ja suuntiin!

Hengellisessä elämässä oikean tiedostamisen kadottaminen johtaa elämään pettymiseen ja turhautumiseen. Jo pelkkä tekstimme tuo silmiemme eteen äärettömän tärkeän kutsumuksemme ja tarkoituksemme!

”…jotka heidän sanansa kautta uskovat minuun, että he kaikki olisivat yhtä…”

Emme voi kyllin korostaa sitä, että meidän Jumalamme on elävien, ei kuolleiden Jumala! Koko Hänen Sanansa ja Olemuksensa ovat jatkuvuudessa, ikuisuudessa, joka omalla tavallaan asettuu ajallisuuden päälle niissä luoduissa, jotka haluavat olla siinä määrin yhtä Hänen kanssaan, että heidän sanansakin on, ei enempää eikä vähempää, kuin Hänen Sanansa. He ovat selvästi ja todistettavasti samaa perimää Herransa kanssa, vaikka jokaisella onkin oma hengellinenkin dna:nsa. Heillä jokaisella on oma paikkansa ja tehtävänsä osana Herran Ruumista, Seurakuntaa, ollen yhtä Herran ja toinen toisensa kanssa.

Vielä tässä ajassa, ja ehkä juuri tässä ajassa, on meille jokaiselle elintärkeää käsittää ja tiedostaa oma paikkamme ja tärkeytemme Jumalan suunnitelmassa, joka ei ehkä miellytä meitä massaevankelioinnin ajan ollessa ohitse ja eräänlaisen hengellisen kuivuuden vallitessa. Kaikesta huolimatta meillä jokaisella on paikkamme, jota kukaan muu ei voi ottaa, ja vaikka tehtävämme tuntuu pieneltä ja vajavaiselta, on se kuitenkin meille näkymättömällä tavalla iankaikkisuuteen sidottu ja siihen johtava.

Herra ei tässä ajassa kolkuta kansojen, vaan yksilöiden sydänten ovella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Sample text

Sample Text

Sample Text