Social Icons

Pages

lauantai 28. marraskuuta 2015

Herra näkee kaiken!




”…me olemme luopuneet Herrasta ja kieltäneet hänet, vetäytyneet pois Jumalaamme seuraamasta, puhuneet sortoa ja kapinaa, kantaneet kohdussamme ja purkaneet sisimmästämme valheen sanoja. Oikeus työnnetään takaperin, ja vanhurskaus seisoo kaukana, sillä totuus kompastelee torilla, suoruus ei voi sisälle tulla. Niin oli totuus kadonnut, ja joka pahasta luopui, se ryöstettiin paljaaksi. Herra näki sen, ja se oli hänen silmissänsä paha, ettei ollut oikeutta.” (Jes.59).

Millaisessa ajassa elämmekään, kun jopa kirkolliset johtajatkin ovat avanneet sisimpänsä hengille, jotka saavat heidät puhumaan asioita, jotka ovat selvääkin selvempää kapinaa meille tallennettua Jumalan Sanaa vastaan! Kirkollisen leiman ja olemuksen johdosta ei voida ajatellakaan hurskaudesta ja jumalanpalveluksesta luopumista, mutta Eevan henki on saanut valtaansa niin laajat piirit, että hänen epäilyksensä ja ”viaton” tietämättömyytensä ovat kuin varjo nykyisen suoranaisen julistuksen rinnalla: ”Onko Jumala todella sanonut? Ei tietenkään, vaan me selitämme kaiken nyt uuden näkemyksen pohjalta!”

”…puhuneet sortoa ja kapinaa, kantaneet kohdussamme ja purkaneet sisimmästämme valheen sanoja.”

 Juuri nyt elämme aivan erikoisella tavalla todeksi:

”Olkoon Jumala totinen, mutta jokainen ihminen valhettelija, niinkuin kirjoitettu on: ’Että sinut havaittaisiin vanhurskaaksi sanoissasi ja että voittaisit, kun sinun kanssasi oikeutta käydään’.” (Room.3).

Me olemme mitä suurimpien ratkaisujen edessä juuri nyt, tässä hetkessä! Mikä on ratkaisumme, minkä valitsemme, mille osoitamme suosiotamme? Meille ei riitä vain jonkinlainen ja jonkinasteinen jumalanpalvelus, vaan me olemme itse asiassa jo nyt aivan tietoisen oikeudenkäynnin keskellä, eikä osaamme ratkaise viime hetkien herääminen ja elämänmuutos, vaan me olemme kovaa vauhtia kiitävässä junassa, josta on poistuttava mahdollisimman varhaisessa vaiheessa! Epäuskon ja väärien valintojen aikaansaama tuomio on jo tässä ajassa meidän yllämme:

”Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi. Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen. Mutta tämä on tuomio, että valkeus on tullut maailmaan, ja ihmiset rakastivat pimeyttä enemmän kuin valkeutta; sillä heidän tekonsa olivat pahat.” (Joh.3).

Uskovaisinakin meidän on tehtävä selvä ratkaisu oikeiden asioiden puoleen, sillä emmehän toki rakasta pimeyttä!

”…me olemme luopuneet Herrasta ja kieltäneet hänet, vetäytyneet pois Jumalaamme seuraamasta…”

Herramme on jatkuvassa liikkeessä, kasvussa! Jos kiellämme Hänet, on Hänkin kieltävä meidät! Me emme totisesti halua vetäytyä pois, seuraamasta Häntä, vaan hintaan mihin tahansa haluamme kuulua siihen joukkoon, joka loppuun asti kuuluttaa: ”Kyllä, Jumala on todella sanonut!”
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Sample text

Sample Text

Sample Text