Social Icons

Pages

sunnuntai 26. helmikuuta 2017

"Joka pysyy Hänessä!"


”Sillä jos teillä on nämä ja ne yhä enenevät, niin ne eivät salli teidän olla toimettomia eikä hedelmättömiä meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tuntemisessa.” (2.Piet.1).

”Pysykää minussa, niin minä pysyn teissä. Niinkuin oksa ei voi kantaa hedelmää itsestään, ellei se pysy viinipuussa, niin ette tekään, ellette pysy minussa. Minä olen viinipuu, te olette oksat. Joka pysyy minussa ja jossa minä pysyn, se kantaa paljon hedelmää; sillä ilman minua te ette voi mitään tehdä.” (Joh.15).

”…sillä ilman minua te ette voi mitään tehdä.” Oliko Herramme väärässä sanoessaan jotakin tällaista, sillä voimmehan selvästi havaita kirkollisen maailman voittokulun kautta vuosisatojen? Eikö uskonnollinen ihminen ole todella saavuttanut suuria asioita, etenkin tässä Laodikean ajanjaksossa, jossa Herra Jeesus selvästi on ulkopuolella seurakunnan?:

”Katso, minä seison ovella ja kolkutan; jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, niin minä käyn hänen tykönsä sisälle ja aterioitsen hänen kanssaan, ja hän minun kanssani.” (Ilm.3).

Ilmestyskirjan lainauksesta selviää tyhjentävästi, ettei Herramme aikanaan puhunut eikä puhu nytkään ihmisen inhimillisestä ja järkiperäisestä uskonnollisesta tekemisestä. Lue koko luku Raamatustasi, niin sinulle selviää ns. hengellinen alue, jolla ei todellisuudessa ole mitään tekemistä Herramme alkuperäisen suunnitelman kanssa! Meistä ei ole lainkaan kaukana toisenlainen Jeesus:

”Minua kummastuttaa, että te niin äkkiä käännytte hänestä, joka on kutsunut teidät Kristuksen armossa, pois toisenlaiseen evankeliumiin, joka kuitenkaan ei ole mikään toinen; on vain eräitä, jotka hämmentävät teitä ja tahtovat vääristellä Kristuksen evankeliumin.” (Gal.1).

Kuinka tärkeätä onkaan pysyä alkuperäisessä Evankeliumissa, koska vain siten pysymme kiinni Elämän Virrassa!:

”Joka pysyy minussa ja jossa minä pysyn, se kantaa paljon hedelmää; sillä ilman minua te ette voi mitään tehdä.” Meidän elämämme on tarkoitettu auttamaan ja rikastuttamaan läheistämme, ei itseämme!

”Sillä sinä sanot: Minä olen rikas, minä olen rikastunut enkä mitään tarvitse; etkä tiedä, että juuri sinä olet viheliäinen ja kurja ja köyhä ja sokea ja alaston.” (Ilm.3).

Aivan kuten Herramme elämä oli ennalta määrätty, samoin meillä on etuoikeus tässäkin ajassa vaeltaa ennalta määrätyissä teoissa!

”Totisesti, totisesti minä sanon teille: Poika ei voi itsestänsä mitään tehdä, vaan ainoastaan sen, minkä hän näkee Isän tekevän; sillä mitä Isä tekee, sitä myös Poika samoin tekee. Sillä Isä rakastaa Poikaa ja näyttää hänelle kaikki, mitä hän itse tekee; ja hän on näyttävä hänelle suurempia tekoja kuin nämä, niin että te ihmettelette.” (Joh.5).

Olemme nyt siis kiistattomasti todistaneet, että ilman Häntä emme voi mitään tehdä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Sample text

Sample Text

Sample Text