Social Icons

Pages

torstai 23. helmikuuta 2017

Itse valittu jumalanpalvelus!



”Tällä kaikella tosin on viisauden maine itsevalitun jumalanpalveluksen ja nöyryyden vuoksi ja sentähden, ettei se ruumista säästä; mutta se on ilman mitään arvoa, ja se tapahtuu lihan tyydyttämiseksi.” (Kol.2).

Onko ihminen milloinkaan aikaisemmin ollut mielestään niin viisas kuin juuri tässä ajassa? Tämän aamuinen uutinen maapallon kaltaisten planeettojen löytymisestä katsotaan suoranaiseksi tieteen riemuvoitoksi, joka muuttaa ihmisten ajattelua. Mihin suuntaan se johtaa ihmisten mieliä? Ei ainakaan ajattelemaan Jumalamme suuruutta ja kaikkivaltiutta! Mitä enemmän ihminen omasta mielestään tietää, sitä enemmän hänen katseensa ja tarkastelunsa kääntyy omaan itseensä!

Ihminen on itse korottanut itsensä antikristillisessä hengessä kaiken jumalallisen yläpuolelle, vaikka se ei olekaan selvästi havaittavissa ulkonaisen kristillisyyden johdosta. Kaikki tämä on joka tapauksessa valmistelemassa hallintakoneistoa, johon väistämättömästi tullaan päätymään. Itse valittu jumalanpalvelus on jo aivan silmiemme edessä muodostunut aivan maailmanlaajuiseksi tekijäksi sokaistakseen jossakin vaiheessa koko maailman, lukuun ottamatta Jumalan valittuja.

Me pyrimme kaikin mahdollisin tavoin huolehtimaan niin henkisestä kuin kehollisestakin terveydestämme, voidaksemme elää mahdollisimman pitkään ja onnellisena.

Teemme sitten mitä tahansa, kehomme jokaiseen soluun on luotettavien tiedemiesten mukaan ohjelmoitu sen kuolema. Me emme voi tässä kehossamme elää ikuisesti, vaikka toiset tiedemiehet pyrkivät ratkaisemaan tämän ongelman vastoin jumalallista säädöstä. Kuka muuten haluaisi elää tässä maailmassa ikuisesti? Ei ainakaan kukaan edes hiukan tervettä järkeä omaava!

Miksi ihmeessä tässä ajassa on niin tärkeätä kumota kaikki entinen ajattelu ja kristillinen usko, joka on vuosituhansien aikana vakuuttanut miljoonat ja miljarditkin ihmiset? Jo aivan inhimillisen järjen mukaan ei niin moni voi olla väärässä, etenkin kun Herra Jeesus Kristus niin monella tapaa on osoittanut elävänsä ja toimivansa tämän maan päällä!

”Tällä kaikella tosin on viisauden maine itsevalitun jumalanpalveluksen ja nöyryyden vuoksi ja sentähden, ettei se ruumista säästä; mutta se on ilman mitään arvoa, ja se tapahtuu lihan tyydyttämiseksi.”

Miksi ihmeessä tyytyisimme johonkin sellaiseen, mikä kantaa meitä vain muutaman ajallisen hetken, voidaksemme esiintyä ”hengellisinä”, mutta millä ei ole mitään arvoa, koska kaikki tapahtuu inhimillisen ajattelun mukaisesti inhimillisten päämäärien saavuttamiseksi?

”Onhan kirjoitettu: ’Minä hävitän viisasten viisauden, ja ymmärtäväisten ymmärryksen minä teen mitättömäksi.’ Missä ovat viisaat? Missä kirjanoppineet? Missä tämän maailman älyniekat? Eikö Jumala ole tehnyt maailman viisautta hullutukseksi? Sillä kun, Jumalan viisaudesta, maailma ei oppinut viisauden avulla tuntemaan Jumalaa, niin Jumala näki hyväksi saarnauttamansa hullutuksen kautta pelastaa ne, jotka uskovat, koskapa juutalaiset vaativat tunnustekoja ja kreikkalaiset etsivät viisautta, me taas saarnaamme ristiinnaulittua Kristusta, joka on juutalaisille pahennus ja pakanoille hullutus, mutta joka niille, jotka ovat kutsutut, olkootpa juutalaisia tai kreikkalaisia, on Kristus, Jumalan voima ja Jumalan viisaus.” (1.Kor.1).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Sample text

Sample Text

Sample Text