Social Icons

Pages

keskiviikko 27. maaliskuuta 2019

Todellakin tapahtuu! 3

                                                                             
”Jos teidän keskuuteenne ilmestyy profeetta tai unennäkijä ja lupaa sinulle jonkun tunnusteon tai ihmeen, ja jos sitten todellakin tapahtuu se tunnusteko tai ihme, josta hän puhui sinulle sanoen: 'Lähtekäämme seuraamaan muita jumalia, joita te ette tunne, ja palvelkaamme niitä', niin älä kuuntele sen profeetan puhetta tai sitä unennäkijää, sillä Herra, teidän Jumalanne, ainoastaan koettelee teitä tietääksensä, rakastatteko Herraa, teidän Jumalaanne, kaikesta sydämestänne ja kaikesta sielustanne.  Seuratkaa Herraa, teidän Jumalaanne, häntä peljätkää ja pitäkää hänen käskynsä, häntä kuulkaa, häntä palvelkaa ja hänessä kiinni riippukaa.” (5.Moos.13).

Mistä kirjoittaisimme tänään jatkoksi aikaisemmille teksteillemme? Alatko jo aavistaa, vai oletko aina tiennyt millainen pahimmanlaatuinen ja petollisin eksytys on? Nostakaamme tänään esiin lainauksemme viimeinen lause!

  ”Seuratkaa Herraa, teidän Jumalaanne, häntä peljätkää ja pitäkää hänen käskynsä, häntä kuulkaa, häntä palvelkaa ja hänessä kiinni riippukaa.”

Mitä Herramme tällä tarkoittaa ja mihin perustuu se eksytys, jota väärät profeetat ja opettajat kuljettavat eteenpäin mitä hurskaimmassa ilmapiirissä? Mitä sanoo lainauksemme, mitä sen tulisi tuoda mieleemme, jos käsitämme sen oikein? Ainakin minun sydämeeni on jo vuosia sitten tulisin kirjaimin kirjoitettu:

”Kirjoitettu on: 'Ei ihminen elä ainoastaan leivästä, vaan jokaisesta sanasta, joka Jumalan suusta lähtee.’” (Matt.4).

Arvoituksemme vastaus perustuu itse asiassa kolmeen sanaan: ”…vaan jokaisesta sanasta”! Se on aivan yhtä muuttumaton Totuus kuin: ”Jeesus Kristus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti!” Kaikki hengellisyyttä etsivät ja omalla tavallaan toteuttavat eivät ole sitä käsittäneet eikä tiedostaneet, vaan ovat ”rakastuneet” Herraamme melko vähäisen tuntemuksen perusteella, ehkä nähden Sanan peilissä enemmänkin narsistisen kuvan itsestänsä Herran sijaan! Mihin tämä johtaa jokaisen vajavaiseen Herran tuntemiseen tyytyvän? Hän ei ole pannut sitä merkille, mutta hän on kaikesta ulkokuoresta huolimatta joutunut todella tapahtuneiden ihmeiden ja merkkien lumoamaksi. Hän ei kaiken järkensä mukaan palvele vieraita jumalia toteuttaessaan kristillisyyttä, johon hän ei ”järkevänä ihmisenä” voi heittäytyä sen laajemmin! Hän ei huomaa ollenkaan kuinka nämä väärät apostolit ja opettajat, profeetat, ovat iskostaneet häneen ”jumalisuuden ulkokuoren” vain tiettyyn rajaan asti! Miten se on käsitettävissä? Sama käärme käyttää nyt maailmanlaajuista valtaansa Eedenin hengessä, mutta nykyaikaisin metodein.

Koko maailma tuntee ainakin rajallisesti kertomuksen syntiinlankeemuksesta, ja siksi vihamieliset voimat ovat muuttaneet sanavalintojansa suuntaan, joka hämää koko maailman väestön, valittuja lukuun ottamatta! Vihollinen ei tänään tule eteemme selvästi oman sanomansa kanssa, vaan suorastaan asettuu vierellemme tarttuen käsivarteemme mitä lumoavin hymy kauniilla kasvoillaan, puhuen rauhasta ja hyvästä tulevaisuudestamme: ”Kuinka väärin minut onkaan käsitetty! Kuinka väärää tietoa onkaan levitetty minusta! Kyllähän toki minä tiedän mitä Jumala on sanonut, niin kuin sinäkin, eikä minulla ole mitään sitä vastaan että luet Raamattua Jumalan Sanana. Minä pidän suuristakin Raamatuista, ja haluan asettua kanssasi sellaisen ääreen, näyttääkseni sinulle oman käsitykseni kaikesta. Jumala on todella sanonut, mutta minä selitän sinulle mitä Hän todella tarkoittaa! Ystävällinen ääni jatkaa tiedolla, ettei sittenkään koko Raamattu ole innoitettu, ja sinun on hyvä tietää mitä olen tarkalla tutkistelulla saanut selville sinun hyväksesi! Etkö ole lainkaan pannut merkille läsnäoloani?”

Huh, huh, alkoi jo melkein huimata! Nyt viimeistään käsitämme, mitä pitää sisällään niin usein lainaamamme teksti:

”Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?' Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät.'” (Matt.7).

Kunpa jo lopullisesti käsittäisimme, ettei opettajaksemme pyri kukaan Virtanen tai Laitinen, vaan ”herra tai rouva Mammona”! Tämä opetus on saanut aivan uudenlaisen ”valaistuksen”, jonka perusteella ei ole enää ollenkaan väärin kumartua vihollisen eteen tämän tarjotessa varallisuutta ja menestystä!

”Niin te siis tunnette heidät heidän hedelmistään. Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.” (Matt.7).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Sample text

Sample Text

Sample Text