Social Icons

Pages

keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Kesä tulee!



”’Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.’ Ja hän puhui heille vertauksen: ’Katsokaa viikunapuuta ja kaikkia puita. Kun ne jo puhkeavat lehteen, niin siitä te näette ja itsestänne ymmärrätte, että kesä jo on lähellä. Samoin te myös, kun näette tämän tapahtuvan, tietäkää, että Jumalan valtakunta on lähellä. Totisesti minä sanon teille: tämä sukupolvi ei katoa, ennenkuin kaikki tapahtuu’.” (Luuk.21).

Olen kesän lapsi ja nautin nimenomaan auringonpaisteesta ja kauniista ilmoista, etenkin kun ei tarvitse pukeutua kovin monimutkaisesti. Auringonpaisteesta nautin tosin aina varjoisen paikan etsien, koska hoitojeni johdosta minua on kehotettu välttämään suoranaista paistetta. Tämä ei kuitenkaan millään tavoin vähennä nautintoani, etenkin kun linnut laulavat vielä melkoisen aikaa.

Lainauksessamme meitä kehotetaan katsomaan puita, joiden kehitys kertoo meille sekä hengellisiä että maallisia asioita. Kuinka ihanaa onkaan seurata niiden vihertymistä ja aivan äkillistä muutosta lämpimien päivien johdosta!

Meidän tietoisuuteemme ei kuulu tietää päiviä eikä hetkiä, mutta kaiken kertoessa suurten muutosten tapahtumisesta ja tulemisesta, tulee meidän ottaa vaarin Herramme selvästä varoituksesta ja lupauksesta. Sana on itse asiassa kirjoitettu puhuttelemaan sinua ja minua, ei suuria joukkoja. Se ensisijaisesti pyrkii koskettamaan yksilöä ja johtamaan hänet Jumalan yhteyteen. Meidän tulee pitää erikoisella tavalla mielessämme sanankohta:

”Kun Pietari hänet näki, sanoi hän Jeesukselle: ’Herra, kuinka sitten tämän käy?’ Jeesus sanoi hänelle: ’Jos minä tahtoisin, että hän jää tänne siihen asti, kunnes minä tulen, mitä se sinuun koskee? Seuraa sinä minua.’ Niin semmoinen puhe levisi veljien keskuuteen, ettei se opetuslapsi kuole; mutta ei Jeesus sanonut hänelle, ettei hän kuole, vaan: ’Jos minä tahtoisin, että hän jää tänne siihen asti, kunnes minä tulen, mitä se sinuun koskee?’” (Joh.21)

Itsekin juuri tällä hetkellä koen kuin kirkkaan valon välkähtävän sisimmässäni. Meidän tulisi todella itsestämme tajuta kuulemamme jumalallisen Äänen merkitys! Kaikki viittaa siihen, että Kesä on lähellä, ja on aika lopettaa kaikenlaisten huhujen levittäminen, jotka vain aikaansaavat vääriä ajatuksia ja odotuksia!

”Seuraa sinä Minua!”

Juuri tänä päivänä, tässä viimeisessä hetkessä, Herramme puhuttelee juuri minua, sinua! Sinun ja minun tulee itsestämme päätellä kuulemamme vakavuus ja lopullisuus!

”’Jos minä tahtoisin, että hän jää tänne siihen asti, kunnes minä tulen, mitä se sinuun koskee?’”

Me olemme vain tiettyyn rajaan asti veljemme vartijoita. Lähetyskäsky on yhä vielä voimassa, mutta voidaksemme olla oikealla alueella ja oikeassa mittakaavassa veljemme vartijoita, on meidän huolehdittava omasta jumalayhteydestämme voidaksemme olla Pyhän Hengen kanavana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Sample text

Sample Text

Sample Text