Social Icons

Pages

lauantai 11. kesäkuuta 2016

Yksi Herran kanssa! Osa 2



 ”Mutta joka yhtyy Herraan, on yksi henki hänen kanssaan.” (1.Kor.6).

Kaikki Jumalastamme lähtöisin oleva kestää elävyystestin! Koko Jumalan Sanan olemus perustuu jatkuvasti uudistuvaan, jatkuvuudessa olevaan todellisuuteen, ei ihmisten kuvitelmiin tai jopa harhaisiin olettamuksiin! Jumalan Sana on kokonaisuudessaan itsensä selittäjä, eli mihin tahansa heränneeseen kysymykseen on vastaus toisaalla Raamatussa!

Yhtyessämme Jumalaamme yhdymme koko Hänen ajatusmaailmaansa! Meille tulee aidolla tavalla se mieli, joka Herrallamme oli! Se ei ole vain jokin kaunis ja lumoava hengellinen ajatus, vaan täyttä totta.

Miten saavuttaa kaikki kirjoittamamme? Hyväksymällä tämä todellisuus ja alkamalla aivan uudella tavalla lukea ja kuunnella sitä Lähdettä, josta iankaikkinen Elämä kumpuaa. Lähde on selvästikin Pyhän Hengen vaikuttama Herran Jeesuksen elämä meissä, mutta se voi kummuta ainoastaan runsaalla Sanan virrassa asumisen kautta. Jos emme lue Raamattua tarpeeksi, ei Pyhä Henki voi ottaa meille tarpeellista tietoa ja elämää, jos Hän ei löydä sitä meidän olemuksestamme. Sana tekee tämän aivan selväksi, etenkin Psalmissa 119. Hengen tarkoitus ei ole jakaa meille Itse lukemaansa, vaan kirkastaa meidän lukemamme Sana, tehdä se eläväksi!

Kuinka kaukana olemmekaan nyt niin eläväksi tulleesta näkemyksestämme Jumalan kanssa yhtä olemisesta! Nyt kiireellä korjaamaan tätä puutetta, Raamattumme ja sydämemme avaten!

Millaisella tavalla tämä kaikki muuttaakaan tottumuksiamme ja päivittäistä elämäämme, kun aivan uusi, tälle maailmalle vieras ajatusmaailma valtaa olemuksemme! Nyt käsitämme mitä Paavali tarkoittaa puhuessaan meidän omistavan kaiken, hänet mukaan lukien. Hän ei tuppaudu elämäämme, asettuakseen jonkinlaiselle istuimelle sydämissämme, vaan Pyhän Hengen virtaa vuotaen hän osoittaa meille oikean ja meille jumalallisessa suunnitelmassa varatun paikan, yhtenä Jumalamme itsensä kanssa!

Todellisen kasvun voimme kokea ainoastaan aidossa yhteydessä, yhtenä olemisessa Herramme kanssa. Paavali ja kaltaisensa, jumalanpalvelijat, ovat vain kuin kastelijoita, jotka omassa virassaan, myöskin yhtä Herran kanssa ollen, heiluttelevat kastelukannua sinne tänne, ehkäisten kuivumista ja lakastumista.  Jumalan virta on vettä täynnä, ja Hänen koskiensa pauhussa syvyys syvyydelle huutaa!

Kuinka paljon tämän tulisikaan vaikuttaa elämämme odotuksiin ja toiveisiin! Kaikki ei ole sittenkään niin huonosti kuin usein ajattelemme! Turhan paljon kulutamme voimiamme negatiivisella ajattelulla, joka riistää meiltä elämästämme suuria alueita, jotka on tarkoitettu kehittävään ja tervehdyttävään olemiseen. Väärät ajatukset ja näkemykset vaikuttavat koko olemiseemme! Me emme ajatuksillamme muuta elämämme tosiasioita, mutta oikeanlainen ajattelu auttaa meitä elämään rikkaampaa elämää, sillä oikeanlainen positiivisuus on kuin kauas eteenpäin heitetty ankkuri, jonka kiinnitysköysi johtaa meitä kohti oikeita ja elämää ruokkivia asioita. Negatiivinen ajattelu on kuin usvaa, jopa myrskypilviä, jotka saavat meidät suhtautumaan epätoivotulla tavalla kohtaamiimme hetkiin ja asioihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Sample text

Sample Text

Sample Text