Social Icons

Pages

sunnuntai 31. toukokuuta 2015

He luottavat Herran nimeen!


 
Mutta minä jätän jäljelle sinun keskuuteesi kurjan ja vaivaisen kansan, ja he luottavat Herran nimeen. Israelin jäännökset eivät tee väärin, eivät puhu valhetta, eikä heidän suussaan tavata vilpillistä kieltä.” (Sef.3).

Kuinka tärkeä asia totuus onkaan Jumalan silmissä, koska Hän niin usein mainitsee sen! Herramme Jeesus Kristus kutsui itseään Tieksi, Totuudeksi ja Elämäksi. Johanneksen ensimmäisessä kirjeessä sanotaan selvästi, että meidän tulee olla sellaisia kuin Hänkin on.

”Jumala on rakkaus, ja joka pysyy rakkaudessa, se pysyy Jumalassa, ja Jumala pysyy hänessä. Näin on rakkaus tullut täydelliseksi meissä, että meillä olisi turva tuomiopäivänä; sillä sellainen kuin hän on, sellaisia mekin olemme tässä maailmassa.” (1.Joh.4).

Tämä voi toteutua meissä, kun kaikki nämä ominaisuudet Omaava on ottanut asumuksensa meissä. Siten meissä ei ole tilaa vääryydelle ja valheellisuudelle. Minua eniten järkyttänyt seikka on aina ollut uskovaisten ihmisten petollisuus ja suoranainen valheellisuus. Juuri nyt viimeisissä ihmiskunnan hetkissä meitä tarkkaillaan ehkä entistäkin enemmän sekä ihmisten että näkymättömän maailman piirissä.

”Silloin myös Herraa pelkääväiset puhuvat toinen toisensa kanssa, ja Herra tarkkaa ja kuulee; ja muistokirja kirjoitetaan hänen edessänsä niiden hyväksi, jotka Herraa pelkäävät ja hänen nimensä kunniassa pitävät. Ja he ovat, sanoo Herra Sebaot, sinä päivänä, jonka minä teen, minun omaisuuteni. Ja minä olen heille laupias, niinkuin mies on laupias pojallensa, joka häntä palvelee. Ja te näette jälleen, mikä on ero vanhurskaan ja jumalattoman välillä, sen välillä, joka palvelee Jumalaa, ja sen, joka ei häntä palvele.” (Mal.3).

Kuinka tarkkoja meidän tuleekaan olla suumme kanssa! Mihin joukkoon todella kuulumme tässä mitä sekavimmassa ajassa?

”…ja he luottavat Herran nimeen. Israelin jäännökset eivät tee väärin, eivät puhu valhetta, eikä heidän suussaan tavata vilpillistä kieltä.”


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Sample text

Sample Text

Sample Text