Social Icons

Pages

torstai 28. toukokuuta 2015

Raamattu on vieläkin oma selittäjänsä


 
Jos todella haluamme tietää mikä on Jumalan tahto ja mitä Hän ajattelee tänä päivänä, on meidän käännyttävä sen tahon puoleen, jonka tehtäväksi on annettu näistä asioista ilmoittaminen. Jumalan tahto ja suunnitelma ovat nähtävissä ainoastaan Hänen Sanassaan, jolla on niin valtava merkitys, että Hänen ilmestymistään ihmiselle kutsutaan Sanan lihaksi tulemiseksi! Eli jo tämän ajatuksen perusteella me emme voi käsittää yhtään mitään Jumalasta Herramme Jeesuksen Kristuksen ilmestyksen ulkopuolella! Lukemattomat Vanhan Liiton ennustukset toteutuivat Hänessä, ja todellisuudessa jokainen jae Raamatussa jollakin tavoin todistaa Hänestä! Miksi muuten Sanassa olisi ajatus:

”Sillä minä en tahdo, veljet, pitää teitä tietämättöminä siitä, että isämme olivat kaikki pilven alla ja kulkivat kaikki meren läpi ja saivat kaikki kasteen Moosekseen pilvessä ja meressä ja söivät kaikki samaa hengellistä ruokaa ja joivat kaikki samaa hengellistä juomaa. Sillä he joivat hengellisestä kalliosta, joka heitä seurasi; ja se kallio oli Kristus. Mutta useimpiin heistä Jumala ei mielistynyt, koskapa he hukkuivat erämaassa.” (1.Kor.10).

Herramme Jeesus Kristus on siis alusta pitäen ollut mukana pelastushistoriassa, vaikka niin helposti katselemme Häntä vain joulun Lapsena tai Golgatan tiellä. Vastuumme sisäisen asenteemme suhteen on siis paljon valtavampi kuin pintapuolisesti voisi edes kuvitella! Jumalan Sana on kokonaisuus pienintä piirtoa myöten, eikä meitä ole kutsuttu sitä ymmärtämään, vaan uskomaan! Nykyaikaiset tieteelliset näkemykset voimme jättää omaan arvoonsa, sillä koko luominen ja luomakunta on tapahtunut sellaisella tavalla, että se jättää tilan ennen kaikkea tämän ajan luopuneelle ihmismielelle kaikkine järkeilyineen!

Jumala ei luonut Aatamia pieneksi vauvaksi tai sikiöksi, joka olisi kehittynyt kömpien paratiisin kasvillisuuden seassa. Hän puhalsi elämän hengen täysin meidän kaltaisemme olennon sieraimiin. Aatami ei käynyt jotakin enkelien koulua oppiakseen puhumaan, vaan jumalallinen luomisvoima varusti hänet tarpeellisilla ominaisuuksilla. Eeva otettiin hänen kyljestään, eikä tämä kehittynyt ihmiseksi hänen rintaontelossaan, vaan Jumala toi hänet Aatamin luokse. Jumalamme on Luoja, jota ilman meitä ei olisi olemassakaan, eikä kukaan tietäisi meistä mitään!

”Hänessä meillä on lunastus, syntien anteeksisaaminen, ja hän on näkymättömän Jumalan kuva, esikoinen ennen kaikkea luomakuntaa. Sillä hänessä luotiin kaikki, mikä taivaissa ja mikä maan päällä on, näkyväiset ja näkymättömät, olkoot ne valtaistuimia tai herrauksia, hallituksia tai valtoja, kaikki on luotu hänen kauttansa ja häneen, ja hän on ennen kaikkia, ja hänessä pysyy kaikki voimassa.” (Kol.1).

Nykyajan tiede epäuskossaan ja omassa viisaudessaan puhuu menneisiin vuosikymmeniin verrattuna sata- jollei sitten tuhatkertaisesti enemmän kehityksestä ja vuosimiljoonista. Niin kuin esi-isämme tulivat valmiina tämän maan päälle, samoin tämä maailmankaikkeus luotiin omalla tavallaan valmiiksi ihmisen siihen sijoittamiseksi.

Miksi ei Jumalamme ja Luojamme voisi luoda hetkessä miljardeja vuosia vanhalta näyttävän maailman luomansa lapsen katseltavaksi ja ihmeteltäväksi? Mieti sitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Sample text

Sample Text

Sample Text