Social Icons

Pages

keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Vuodenvaihteessa





”Mutta Jumalan avulla, jota olen saanut tähän päivään asti, minä seison ja todistan sekä pienille että suurille, enkä puhu mitään muuta, kuin minkä profeetat ja Mooses ovat sanoneet tulevan tapahtumaan, että nimittäin Kristuksen piti kärsimän ja kuolleitten ylösnousemuksen esikoisena julistaman valkeutta sekä tälle kansalle että pakanoille.” (Apt.26).

Olen Paavalin tavoin kiitollinen kaikesta Jumalan avusta elämäni aikana. Hän on omalla tavallaan yllättänyt positiivisesti monenlaisten hyökkäysten keskellä. Erikoisesti olen hämmästynyt siitä suosiosta, mitä blogini on saanut osakseen. Jotkut tuttavani ja itsekin ajattelin koko asian jäävän hyvin merkityksettömäksi, niin että vain muutamat kävisivät katsomassa ja unohtaisivat sitten. Hämmästykseni on suuri, kun lukijakäyntejä on suuri määrä ympäri maailmaa ja yhdentoistatuhannen raja ylittyy lähipäivinä.

Tänään toivotan mitä runsainta Herran läsnäoloa ja siunausta tulevalle vuodelle!

Jos joku kotimaan lukija kokee vaikeaksi kuvaruudulta lukemisen ja muutenkin toivoo kirjoitukset paperilla, on mahdollista saada ne veloituksetta tietyin väliajoin tulostettuna. Minun on annettu ymmärtää, että jos julkaisen sähköpostiosoitteen blogini yhteydessä, löytää jokin hakukone sen ja myy mainostarkoituksiin. Siten tulisi valtava määrä roskapostia. Yksi osoitteistani on ollut vuosia http://www.ihminentavattavissa.net/ -sivustolla aivan alussa ja sieltä on roskaposti vähentynyt huomattavasti. Käväise siis vilkaisemassa se sieltä.

Tämä tarjous on voimassa toistaiseksi.

Jos tunnet jonkun suurissa vaikeuksissa olevan, joka ei kuitenkaan ole kovasti kiinnostunut hengellisistä asioista, ovat kaikki narsismia koskevat kirjoitukset blogissani:

ihminentavattavissa.blogspot.fi







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Sample text

Sample Text

Sample Text