Social Icons

Pages

sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Erilaisuuden siunaus



Kuinka voisimme ajatella, että yksi luotu ihminen voisi olla tarpeellisessa määrin Jumalan kuva? Meidät jokainen on luotu erilaisiksi siinä määrin, että meillä jokaisella on oma dna:mme. Me olemme siis näkymättömälläkin tavalla erilaisia. Meillä on erilaiset sormenjäljet, vaikka niitä onkin tarkasteltava suurennuslasilla. Mistä on lähtöisin tekijä, joka haluaa kieltää meitä olemasta aivan oma itsemme, erilaisena ja toisista poikkeavana?

Koko Jumalan luomakunta puhuu erilaisuudesta yksinomaan kertoakseen meille Jumalan suuruudesta ja rikkaudesta. On vain yksi tekijä tässä olevaisuudessa, joka haluaa luoda ilmeettömiä ja toinen toisensa kopioita olevia jäljitelmiä omia tarkoituksiaan varten. Hän oli aikanaan valkeuden palvelija, mutta ei tyytynyt osaansa ja halusi olla jotakin enemmän. Koska hän ei voi luoda, on hänen muulla tavoin pyrittävä päämääriinsä. Siksi hän aikaansai uskonnollisuuden, joka on kautta ihmiskunnan historian ollut lähtökohtana mitä erilaisimmille konflikteille ja suoranaisille sodille. Sotaisuus taas omalta osaltaan edellyttää massoja ja omaa tahtoa vailla olevia joukkoja, jotka kyselemättä tekevät kaiken käsketyn. Erilaisuutta ei sallita missään muodossa, ja siten nämä massat palvelevat ja palvovat vain suurta johtajaansa.

Sama pätee myös kaikkeen uskonnollisuuteen, joka sekin pyrkii näkymättömällä tavalla luomaan hengellisiä robotteja, klooneja, joilla on vain yksi, väärä päämäärä. Ei tule kysymykseenkään vapaa valinta ja päättäminen, vaan kaikki tarjotaan valmiina aivan kuten Herramme ajan temppelipiirissä. Ihmisen puolesta päätettiin jopa uhrieläinten puolesta, jotka asetettiin palvojan eteen sen sijaan että tämä olisi itse sen hankkinut asuinpaikaltaan ja tuonut tullessaan. Tämän esikuvan mukaan hengellisyydestä on tullut markkinapaikka, jossa erilaisuutta suorastaan halveksitaan ja vähätellään suorastaan sopimattomana.

Kehotankin jokaista lukijaani miettimään omaa ainutlaatuisuuttansa, joka kertoo Luojamme todellisesta olemuksesta suuren ja vaihtelevan joukon Isänä. Hän ei pakota meitä mihinkään, vaan on antanut meille valinnanvapauden. Meitä ei milloinkaan ole käsketty olemaan toistemme kopioita, vaan meitä käsketään olemaan yksimielisiä, ajattelemaan samoin niistä hengellisistä asioista, jotka ovat tarkoitetut jokaiselle, todellisen jumalanlasten yhteyden aikaansaamiseksi.

Aikanaan olin mukana tapaamisessa, missä yksi osallistuja esitti kaipauksensa saada mieheksensä aivan samanlainen persoona kuin hän itsekin oli. Jumala armahtakoon meitä jokaista tällaisesta kohtalosta, koska ei kukaan voi olla naimisissa oman kopionsa kanssa! Sen huonompaa seuraa ei voi saada!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Sample text

Sample Text

Sample Text