Social Icons

Pages

sunnuntai 28. tammikuuta 2018

Maailmanlopun ennustajat


Olen kuullut asiasta ja vuosia sitten, mutta huomiotani kiinnitti erikoisella tavalla kuinka näyttävästi se nyt uutisoitiin pari päivää sitten. Me uskovaisina emme, ainakaan suurimmalta osaltaan, usko ns. maailmanloppuun, koska odotamme tuhatvuotista valtakuntaa tämän maan päälle, joten aivan täydellinen tuho ei ole mahdollinen.

________________________________________________________________________________

Maailmanlopun kello näyttää nyt kahta minuuttia vaille keskiyötä – "Ydintuho nyt yhtä lähellä kuin 1950-luvulla"

Kelloa siirrettiin puoli minuuttia lähemmäs lopullista tuhoa.
Maailmanloppu 25.1.2018 klo 21:57 päivitetty 25.1.2018 klo 23:19 YLE

Maailmanlopun kellon viisari on nytkähtänyt puoli minuuttia eteenpäin. Ihmiskunta on siis enää kahden askeleen päässä tuhosta.
Näin kertoo atomitutkijoiden julkaisu Bulletin of Atomic Scientists.  Se on seurannut jo vuosien ajan, kuinka lähellä ydinkatastrofia tai muuta tuhoa maapallo on. Julkaisu ilmoittaa uhan läheisyyden kellotaulun muodossa.
Viime vuonna kello näytti 2,5 minuuttia vaille keskiyötä.
Edellisen kerran kahden minuutin päässä tuhosta oltiin vuonna 1953. Silloin oli käynnissä Neuvostoliiton ja Yhdysvaltojen kiivas varustelukilpailu.

Tilanne selvästi vaarallisempi kuin vuosi sitten

 _____________________________________________________________________________

Tänään en jaksa keskittyä kirjoittamaan, koska olen melko väsynyt. Halusin saada tämän mietittäväksemme, koska näyttää nyt vahvasti siltä, että maailman tiedemiehetkin ovat paremmin selvillä ajasta, jossa me elämme. Nukkuuko koko kristillinen maailma prinsessa Ruususen unta ajatellen?:

”’Missä on lupaus hänen tulemuksestansa? Sillä onhan siitä asti, kuin isät nukkuivat pois, kaikki pysynyt, niinkuin se on ollut luomakunnan alusta.’ Sillä tietensä he eivät ole tietävinään, että taivaat ja samoin maa, vedestä ja veden kautta rakennettu, olivat ikivanhastaan olemassa Jumalan sanan voimasta ja että niiden kautta silloinen maailma hukkui vedenpaisumukseen. Mutta nykyiset taivaat ja maa ovat samalla sanalla talletetut tulelle, säästetyt jumalattomain ihmisten tuomion ja kadotuksen päivään.” (2.Piet.3)

Etsikäämme siis pääsy ainoaan turvalliseen väestösuojaan, joka on valmistettu höyhenistä ja sulista!

”Herra, sinun armosi ulottuu taivaisiin, sinun totuutesi pilviin asti. Sinun vanhurskautesi on kuin Jumalan vuoret, sinun tuomiosi niinkuin suuri syvyys, ihmistä ja eläintä sinä autat, Herra. Kuinka kallis on sinun armosi, Jumala! Ihmislapset etsivät sinun siipiesi suojaa.” (Ps.36).

Mitä näyttää JUMALAN KELLO?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Sample text

Sample Text

Sample Text