Social Icons

Pages

lauantai 2. kesäkuuta 2018

Me emme ole tästä maailmasta!


”Jos te maailmasta olisitte, niin maailma omaansa rakastaisi; mutta koska te ette ole maailmasta, vaan minä olen teidät maailmasta valinnut, sentähden maailma teitä vihaa. Muistakaa se sana, jonka minä teille sanoin: 'Ei ole palvelija herraansa suurempi.'” (Joh.15).

”Minä olen antanut heille sinun sanasi, ja maailma vihaa heitä, koska he eivät ole maailmasta, niinkuin en minäkään maailmasta ole. En minä rukoile, että ottaisit heidät pois maailmasta, vaan että sinä varjelisit heidät pahasta. He eivät ole maailmasta, niinkuin en minäkään maailmasta ole. Pyhitä heidät totuudessa; sinun sanasi on totuus.” (Joh.17).

Jo parin päivän ajan on mielessäni soinut taivaallinen sointu:

”…he eivät ole maailmasta, niinkuin en minäkään maailmasta ole.”

Tämän viestin käsittämiseen ei riitä inhimillinen viisaus tai järki, vaan tarvitsemme juuri sitä, mistä veljemme Paavali meille kirjoittaa:

”…anoen, että meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala, kirkkauden Isä, antaisi teille viisauden ja ilmestyksen Hengen hänen tuntemisessaan ja valaisisi teidän sydämenne silmät, että tietäisitte, mikä on se toivo, johon hän on teidät kutsunut, kuinka suuri hänen perintönsä kirkkaus hänen pyhissään ja mikä hänen voimansa ylenpalttinen suuruus meitä kohtaan, jotka uskomme…” (Ef.1).

Olen lukenut ja kuunnellut Sanaa jo vuodesta 1964 lähtien, mutta vasta nyt sydämessäni alkoi todella loistaa Valo, joka aikaansaa ennenäkemättömän prosessin sisimmässäni! Vain yhdeksän sanaa, jotka kuitenkin saattavat sisimpäni yhteyteen Jumalan Maailman, Iankaikkisuuden kanssa!

”…he eivät ole maailmasta, niinkuin en minäkään maailmasta ole.”

Mitä todella kaiken meihin asetetun, lahjoitetun, Jumalallisuuden tuleekaan merkitä meille, ei vain jonakin opittuna fraasina, vaan koko olemuksemme valtaavana Elämänä, joka ei siis Herramme omien sanojen mukaan ole peräisin tästä maailmasta, vaan meidän olemuksemme on lähtöisin jo ennen aikojen perustamista olleesta olotilasta!

”Ylistetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä, joka on siunannut meitä taivaallisissa kaikella hengellisellä siunauksella Kristuksessa, niinkuin hän ennen maailman perustamista oli hänessä valinnut meidät olemaan pyhät ja nuhteettomat hänen edessään, rakkaudessa, edeltäpäin määräten meidät lapseuteen, hänen yhteyteensä Jeesuksen Kristuksen kautta, hänen oman tahtonsa mielisuosion mukaan, sen armonsa kirkkauden kiitokseksi, minkä hän on lahjoittanut meille siinä rakastetussa, jossa meillä on lunastus hänen verensä kautta, rikkomusten anteeksisaaminen, hänen armonsa rikkauden mukaan.” (Ef.1).

Nyt ymmärrämme todella, mitä veljemme Johannes tarkoittaa kirjoittaessaan jumalallisessa innoituksessa:

”Ja me olemme oppineet tuntemaan ja me uskomme sen rakkauden, mikä Jumalalla on meihin. Jumala on rakkaus, ja joka pysyy rakkaudessa, se pysyy Jumalassa, ja Jumala pysyy hänessä. Näin on rakkaus tullut täydelliseksi meissä, että meillä olisi turva tuomiopäivänä;
sillä sellainen kuin hän on, sellaisia mekin olemme tässä maailmassa.” (1.Joh.4).

Kuinka kirkkaana tuleekaan kaiken tämän loistaa tässä viimeisessä ajassa juuri ennen kaikkien viimeisten lupausten täyttymystä! Me olemme, kiitos Herralle, vieraita ja muukalaisia tässä maailmassa ja sen ajassa! Antakaamme näiden Sanojen tuoda aivan uusi Elämä ja into koko olemukseemme, niin saamme kokea kuinka Jumalamme itse antaa meille aivan uuden toivon ja käsityksen hengellisestä olemuksestamme ja perinnöstämme, perimästämme! Me emme totisesti ole tästä maailmasta!

”…että tietäisitte, mikä on se toivo, johon hän on teidät kutsunut, kuinka suuri hänen perintönsä kirkkaus hänen pyhissään ja mikä hänen voimansa ylenpalttinen suuruus meitä kohtaan, jotka uskomme…”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Sample text

Sample Text

Sample Text