Social Icons

Pages

sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Kutsumuksemme arvo


 
”Niin kehoitan siis minä, joka olen vankina Herrassa, teitä vaeltamaan, niinkuin saamanne kutsumuksen arvo vaatii, kaikessa nöyryydessä ja hiljaisuudessa ja pitkämielisyydessä kärsien toinen toistanne rakkaudessa ja pyrkien säilyttämään hengen yhteyden rauhan yhdyssiteellä…”

Tänään selviää uusi kansallinen johtomme! Lupauksia on annettu aivan siihen malliin, kuin emme käsittäisi yhtään mitään todellisuudesta! Saamme taas sen, mitä olemme ansainneet! Tämä kaikki on omalla tavallaan kuvaa siitä, millainen Jumalamme ei ole, ja miten Hän ei koskaan ole toiminut. Hän on aina pitänyt kaikki lupauksensa ja on pitävä ne loppuun asti!

Me olemme suuressa määrin menettäneet luottamuksemme politiikkaa kohtaan petettyjen lupausten ja omien etujen tavoittelun takia. Sama on omalla tavallaan tapahtunut kristillisessä maailmassa. Kuinka moni tänä päivänä todella toimiikaan saamansa kutsumuksen arvon mukaisesti? Todellisessa Jumalan maailmassa vallitsevat aivan eri lait kuin nykyisessä maailmassa. Mitkä ovat ne ominaisuudet, jotka ovat arvokkaita Jumalamme silmissä?

Kaiken sisäänsä sulkeva nöyryys

Hiljainen sydämen ihminen

Pitkämielinen asenne kaikkia, etenkin uskovaisia kohtaan

Hengen yhteys yhdistettynä rauhan mieleen

Aivan sydänalassa koskee näiden uskovaiselle asetettujen piirteiden näkeminen näin paperilla ja todellisuuden ajatteleminen! Kaikki nämä asiat ovat enemmän kuin vain jonkinlaisia toiveita. Ne ovat mitä selvimmin juuri se, mitä Herramme meiltä odottaa ja vaatiikin. Hänhän on kaikessa tässä meille esikuva. Meidän tulee oppia Hänen olemuksestaan, Hänen luonteestaan!

Kuinka tärkeätä onkaan meille kaiken kokemamme keskellä pitää mielessämme kutsumuksemme, joka perustuu syntymäämme ja Isämme geeneihin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Sample text

Sample Text

Sample Text