Social Icons

Pages

sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Henkien sivusävelet osa 2




Miksi sama julistus ja opetus vaikuttavat niin eri tavalla eri ihmisiin? Miksi äärimmäisen selväkin opetus voidaan tulkita ja ymmärtää niin monella ei tapaa? Emme tarkoita tässä tutkistelussamme sitä, kuinka jokainen meistä on yksilö ja kokee kohtaamansa asiat persoonallisella tavalla. Surulliseksi meidät tekee se, kuinka selvä Sanan opetuksesta lähtöisin oleva viesti ei mene perille, vaan tuloksena on aivan päinvastainen asenne ja suhtautuminen. Mielessäni on edellisen kirjoituksen jälkeen soinut mitä erilaisimpia selvittäviä ajatuksia.

Ensinnäkin mieleeni tulee sodan ajalta Säkkijärven polkka. Vihollinen oli valloituksensa jälkeen miinoittanut, kai Viipurissa, mitä erilaisimpia paikkoja radiotaajuudella toimivilla pommeilla. Suomen tiedustelulle selvisi aika pian miinojen toimintatapa, ja siksi alueella soi radiolähetyksenä jatkuvasti Säkkijärven polkka, varaten tietyn taajuuden. Siten vihollinen ei voinut lähettää pommien laukaisemiseen tarvittavaa koodia.

Jotakin samantapaista tapahtuu meissä ihmisissäkin. Kun Jumala omalla taajuudellaan lähestyy ihmistä hengellisen korvan kautta, pyrkii vihollinen estämään tämän viestin perille menemisen samalla taajuudella soivalla eksyttävällä ja ehkäisevällä signaalilla.

”Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo.” (Ilm.2).

On selvästikin kysymys ihmisen sisäisestä korvasta, jonka tulee olla viritetty taivaalliselle taajuudelle. Nyt on kuitenkin muodostunut suureksi ongelmaksi vihollisen toiminta, joka seuraa viimeisimpiä tekniikan saavutuksia. Heti kun taivaallinen lähetys alkaa, jokin näkymätön rele laukaisee haittaohjelman, joka viruksen tavoin tunkeutuu, jos ei aivan samalle taajuudelle, niin kuitenkin niin lähelle, että ns. kerrannaiset taajuudet tunkeutuvat liian laaja-alaisesti viritettyyn korvaan. Ihminen kylläkin kuulee taivaallisen viestin soinnin, mutta sen alkuperäinen ja jumalallinen sanoma hukkuu mitä erilaisimpiin hälyääniin. Tämä selittää surullisella tavalla sen, miksi niin monet ystäväni kylläkin saattavat kuulla aivan oikeita asioita ja raamatullista opetusta, mutta vaihtelevasti vaikuttavat virukset soittavat vääriä ajatuksia ja väärää harmoniaa levittävää melodiaa. Tämä todellisen tarkoituksen peittävä musiikki siis estää tällä kertaa hyvää tarkoittavan, hengellisen kehityksen laukaisevan ”räjähdyksen”! Ihminen kylläkin kuulee ja on osallinen taivaalliseen vaikutukseen, mutta ajatukset kiinnitetään toisarvoisiin ja suorastaan tuhoaviin seikkoihin. Siten ihminen voi kokea aivan valtavia hengellisiä tunnekuohuja, mutta ei ole niiden jälkeen kykenevä kertomaan mitään kuulemastaan. Hän on kuullut, iloinnut, suorastaan huumaantunut, mutta ei taivaalliseen sanomaan, vaan enemmänkin julistajan ääneen ja karismaan!

Kuinka tärkeätä onkaan olla viritetty Hengen kanavalle, jonka lähettämä viesti on viimeisintä yksityiskohtaa myöten koodikirjan, Raamatun, mukainen. Tuo kanava ei sisällä mitään kerrannaisia taajuuksia, jotka sekoittavat vastaanottoa. Se on viimeisintä piirtoa myöten viritetty palvelemaan taivaallista asiaa, ilman minkäänlaisia väärinkäsityksiä!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Sample text

Sample Text

Sample Text