Social Icons

Pages

maanantai 24. joulukuuta 2018

Joulun Sanoma!

Lukekaamme tänä juhla-aikana Evankeliumi Jesajan kirjasta:

”Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu, jonka hartioilla on herraus, ja hänen nimensä on: Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen isä, Rauhanruhtinas. Herraus on oleva suuri ja rauha loppumaton Daavidin valtaistuimella ja hänen valtakunnallansa; se perustetaan ja vahvistetaan tuomiolla ja vanhurskaudella nyt ja iankaikkisesti. Herran Sebaotin kiivaus on sen tekevä.” (Jes.9).

Jotta tämän Sanoman sisältö todella avautuisi meille, lukekaamme myös:

”…anoen, että meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala, kirkkauden Isä, antaisi teille viisauden ja ilmestyksen Hengen hänen tuntemisessaan ja valaisisi teidän sydämenne silmät, että tietäisitte, mikä on se toivo, johon hän on teidät kutsunut, kuinka suuri hänen perintönsä kirkkaus hänen pyhissään ja mikä hänen voimansa ylenpalttinen suuruus meitä kohtaan, jotka uskomme - sen hänen väkevyytensä voiman vaikutuksen mukaan, jonka hän vaikutti Kristuksessa, kun hän herätti hänet kuolleista ja asetti hänet oikealle puolellensa taivaissa, korkeammalle kaikkea hallitusta ja valtaa ja voimaa ja herrautta ja jokaista nimeä, mikä mainitaan, ei ainoastaan tässä maailmanajassa, vaan myös tulevassa. Ja kaikki hän on asettanut hänen jalkainsa alle ja antanut hänet kaiken pääksi seurakunnalle, joka on hänen ruumiinsa, hänen täyteytensä, joka kaikki kaikissa täyttää.” (Ef.1).

Olkoon tämä meidänkin anomuksemme niin itseämme kuin lähimmäistämmekin varten tänä juhla-aikana! Käsittäkäämme tänä kriittisenä hetkenä kenen kanssa todella olemme tekemisissä  ja mitä puheena oleva Nimi syvimmältään tarkoittaa. Hänen Nimessänsä toivotan Sinulle aivan uudenlaista Hänen läsnäoloansa niin nyt kuin tulevinakin aikoina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Sample text

Sample Text

Sample Text