Social Icons

Pages

sunnuntai 4. elokuuta 2019

Jumalan rauhaa!Jumalan rauhaa!

”Tulkoon teidän lempeytenne kaikkien ihmisten tietoon. Herra on lähellä. Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi, ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa. Ja vielä, veljet, kaikki, mikä on totta, mikä kunnioitettavaa, mikä oikeaa, mikä puhdasta, mikä rakastettavaa, mikä hyvältä kuuluvaa, jos on jokin avu ja jos on jotakin kiitettävää, sitä ajatelkaa; mitä myös olette oppineet ja saaneet ja minulta kuulleet ja minussa nähneet, sitä tehkää, niin rauhan Jumala on oleva teidän kanssanne.” (Fil.4.).

Olen ollut tavattoman väsynyt viimeisten helteiden jälkeenkin. On harvinaisen vähän todella positiivista ajateltavaa, sillä meitä suorastaan pommitetaan maailmanlaajuisilla huonoilla uutisilla. Tänään on meille välitetty uutisia kahdesta eri joukkoampumisesta Yhdysvalloissa. Suurin vaara kaiken tämän keskellä on, että kiinnitämme liiaksi huomiota kaikkeen negatiiviseen, koska niin harvat hyvät uutiset ja asianhaarat tulevat tietoisuuteemme. Monen sydämellä on varmaankin ajatus, että miksi ei Jumala tee enempää oman nimensä kirkastamiseksi ja kansansa auttamiseksi.

Puhutelkoon lainauksemme meitä aivan erikoisella tavalla ja olkoon ohjeemme ajatustemme ja tekojemme oikealle suunnalle. Erikoisesti nousevat esiin sanat:

”…ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa.”

Ihminen muuttuu, ihmiskunta muuttuu, maapallomme muuttuu, mutta on vain yksi asia tässä maailmassa, mikä ei milloinkaan muutu, ei pienimmässäkään määrin:

”Jeesus Kristus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti.” (Hebr.13:8).

Haluan sulkeutua esirukouksiinne aivan erikoisella tavalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Sample text

Sample Text

Sample Text