Social Icons

Pages

keskiviikko 5. elokuuta 2015

Tämän Elämän Sanat



Tämän Elämän Sanat

”Kuinka saatatte sanoa: 'Me olemme viisaita, ja meillä on Herran laki'? Totisesti! Katso, valheen työtä on tehnyt kirjanoppineiden valhekynä. Viisaat saavat häpeän, kauhistuvat ja joutuvat kiinni. Katso, he ovat hyljänneet Herran sanan - mitä heillä on viisautta?” (Jer.8).

Uskomme sitä tai emme, on nyt koko maailma täynnä mitä erilaisimpia hengellisiksi luonnehdittuja kirjoituksia, joilla ei ole mitään tekemistä alkuperäisen jumalallisen Sanoman kanssa. Lukemattomat kirjanoppineet ovat havainneet Kirjoituksissa tietynlaisia ajatuksen pohjia, ja ovat maustaneet ne enemmän tai vähemmän omilla ajatuksillaan ja näkemyksillään. Itse asiassa ei ole ollut edes tarpeen Kirjoituksien lukeminen, vaan mitä erilaisimmat ”hengelliset oivallukset” ovat syntyneet arkeologisista tai muinaishistoriallisista ”löydöistä”, jotka on leimattu uskonnollisiksi. Ihmismieli on uskomattoman hedelmällinen maaperä jumalallisen, alkuperäisen, kaipuun tyydyttämiseksi epäilyttävillä keinoilla ja näkemyksillä, jotka tosin tuottavat ”hengellistä” tyydytystä, mutta joilla ei ole mitään todellista kosketuskohtaa Luojamme ja Hänen ikuisen Sanansa kanssa. Mitä hyödyttää tällainen tyydytys, jos se ei kuitenkaan suo ihmiselle sitä, mitä hän kaikkein eniten kaipaa ja tarvitsee – iankaikkista Elämää Luojansa yhteydessä?

Maailma on siis täynnä kynän tuottamaa materiaalia, mutta vastaako se sitä, mistä Johannes kirjoittaa?

”Tämä on se opetuslapsi, joka todistaa näistä ja on nämä kirjoittanut; ja me tiedämme, että hänen todistuksensa on tosi. On paljon muutakin, mitä Jeesus teki; ja jos se kohta kohdalta kirjoitettaisiin, luulen, etteivät koko maailmaan mahtuisi ne kirjat, jotka pitäisi kirjoittaa.” (Joh.21).

On siis sellaistakin kirjoitettua, joka tuottaa iankaikkista Elämää”

”Menkää ja astukaa esiin ja puhukaa pyhäkössä kansalle kaikki tämän elämän sanat!” (Apt.5).

Täytyy lähteä laboratoriokokeisiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Sample text

Sample Text

Sample Text