Social Icons

Pages

maanantai 22. elokuuta 2016

Seuraa SINÄ Minua!


”Nouse korkealle vuorelle, Siion, sinä ilosanoman tuoja; korota voimakkaasti äänesi, Jerusalem, sinä ilosanoman tuoja. Korota, älä pelkää, sano Juudan kaupungeille: ’Katso, teidän Jumalanne!’” (Jes.40).

Mikä sanankohta aivan automaattisesti tulee mieleeni tämän lainauksen pohjalta?:

”Ja nyt, mitä minulla on tekemistä täällä, sanoo Herra, kun minun kansani on viety pois ilmaiseksi? Sen valtiaat elämöivät, sanoo Herra, ja minun nimeäni pilkataan alati, kaiket päivät. Sentähden minun kansani on tunteva minun nimeni, sentähden se on tunteva sinä päivänä, että minä olen se, joka sanon: ’Katso, tässä minä olen.’ Kuinka suloiset ovat vuorilla ilosanoman tuojan jalat, hänen, joka julistaa rauhaa, ilmoittaa hyvän sanoman, joka julistaa pelastusta, sanoo Siionille: ’Sinun Jumalasi on kuningas!’ Kuule! Vartijasi korottavat äänensä, kaikki he riemuitsevat, sillä he näkevät silmästä silmään, kuinka Herra palajaa Siioniin. Huutakaa ilosta, riemuitkaa, kaikki te Jerusalemin rauniot, sillä Herra lohduttaa kansansa, lunastaa Jerusalemin.” (Jes.52).

En voi mitään sille, että tämä sanankohta näyttää loistavan aivan erikoisella tavalla tässä ajassa, tuoden eteemme hengellisten asioiden todellisen tärkeysjärjestyksen!

Johannes Kastajasta sanottiin aikanaan:

”Totisesti minä sanon teille: ei ole vaimoista syntyneitten joukosta noussut suurempaa kuin Johannes Kastaja; mutta vähäisin taivasten valtakunnassa on suurempi kuin hän.” (Matt.11).

Mainitsimme eilen ”Eskon puumerkin”, joka on tuttu useimmille suomalaisille Aleksis Kiven kertomuksista. Oletko jo pannut merkille, ettei sellaisia asioita huomioida Jumalan Valtakunnassa? Meille lahjoitettuun jumalalliseen perintöön, Elävään Jumalan Sanaan, ei kenelläkään ihmisellä ole oikeutta painaa minkäänlaista ”Eskon puumerkkiä” itsekorostuksen leimana! Se on meidän yhteistä omaisuuttamme, henkilökohtaisen sukulaisuussuhteen perusteella. Todellisuudessa ei Jumalan silmissä ole olemassa mitään erityisen leiman omaavia henkilöitä, koska Hän on itse sanonut:

”Kirjoitettu on: 'Ei ihminen elä ainoastaan leivästä, vaan jokaisesta sanasta, joka Jumalan suusta lähtee'.” (Matt.4:4).

”Älkää hankkiko sitä ruokaa, joka katoaa, vaan sitä ruokaa, joka pysyy hamaan iankaikkiseen elämään ja jonka Ihmisen Poika on teille antava; sillä häneen on Isä, Jumala itse, sinettinsä painanut.” (Joh.6).

Kenessä todella on Jumalan sinetti, hän näkee kokonaisuuden ja tiedostaa koko elämänsä ajan olevansa tekemisissä Lihaksi Tulleen Jumalan Sanan kanssa! Siten ei ole varaa korostaa mitään muuta kuin sitä, kuinka henkilökohtaiseksi Jumala on kaiken tarkoittanut! Halleluja, tästä voisimme kirjoittaa ja puhua koko loppuelämämme ajan!

”Kun Pietari hänet näki, sanoi hän Jeesukselle: ’Herra, kuinka sitten tämän käy?’ Jeesus sanoi hänelle: ’Jos minä tahtoisin, että hän jää tänne siihen asti, kunnes minä tulen, mitä se sinuun koskee?

Seuraa SINÄ minua’.” (Joh.21).

Nämä sanat palavat tulisina kirjaimina tässä ajassa Sinulle, minulle! Mielessä voi olla tavaton murhe jonkun veljen puolesta, mutta edellisessä lainauksessa on vastaus siihenkin!

”…Minä olen se, joka sanon: ’Katso, tässä Minä olen.’”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Sample text

Sample Text

Sample Text